Doutzen in Wild van Pucksonline

De kinderkleding van Wild trekt ieder seizoen mijn aandacht. Welke dieren hebben ze gebruikt en hoe zijn ze geprint? Iedere collectie van Wild is stoer én vrolijk. Keer op keer. Maar toch vind ik het altijd even spannend of er een klik is met de dieren, de prints en de collectie. Soms is het ook een kwestie van wennen, omdat sommige items enorm uitgesproken zijn. Maar de nieuwe wintercollectie van WILD 12/13 is wederom een aanrader!

Vorig jaar werd ik door de Wild collectie vooral aangetrokken door boven prints, maar momenteel ben ik in de ban van onder prints. Toen ik bij Pucksonline de Wild poezenlegging in mijn vizier kreeg, wist ik het dus meteen. En ja, hij is te gek.

En hoe kan het ook anders, Doutzen is ook fan van haar nieuwe poezen legging! Het liefst combineer ik ‘m met rustige bovenkleding. Maar het belangrijkste vind ik dat de schoenen die ze eronder draagt helemaal effen zijn. Geen print schoenen dus, maar rustig gekleurde stappertjes. De collectie van Wild heeft nog veel meer natuurlijk. Ga maar snel kijken!

Bekijk de gehele Wild collectie bij Pucksonline 

Doutzen in Wild legging

WILD_pucksonline

Wild_kinderkledingWild rokje_poezenWild jurkWild poezen leggingWild_slang_longsleevePanter_longsleeveGa naar de webshop van Pucksonline

 

 

 

Wat vind jij van de WILD wintercollectie?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie