Doutzen in zomers WILD + Win


Vorige week ging de Kindermodeblog WILD winactie online op facebook, maar ik had jullie nog helemaal niet laten zien hoe WILD Doutzen op dit moment door het leven gaat. Hier is ze dan, met een olifanten hemdje uit de jongenscollectie. Ik vind WILD echt een gaaf merk. Veel van de jongens items vind ik juist ook leuk voor meisjes. Combineer een ‘jongensitem’ met iets typisch meisjes achtigs en je hebt gelijk een uniek stijltje. Het liefst zie ik dit hemdje gecombineerd met een knalroze broekje, maar je weet hoe het soms kan gaan op een dag met kids en hun kleding…. 🙂 Uiteraard is WILD ook voor jongens een te gek merk….maar dat hoef ik toch niet uit te leggen?

Doutzen in WILD op Kindermodeblog
WILD winactie

DE ACTIE IS BIJNA AFGELOPEN, MAAR DOE NOG SNEL EVEN MEE! KLIK HIER

WILD SHOP: klik hier

Tags: , , ,

0 Reacties

  • door Roos
    Posted 28 maart 2012 18:11 0Likes

    Goede tip ja, want het staat haar enig! En stoer. 🙂

Plaats een reactie