Happy Socks make my day!


Door: Jo

De perfecte outfit kan niet zonder de finishing touch van accessoires. Ik ben daar altijd heel voorzichtig in: accessoires mogen een outfit niet bepalen, maar ondersteunen en krachtiger maken.

Neem nou sokken. Meestal kies ik voor een neutrale kleur, de sok als onopvallend onderdeel van een geheel. Maar soms is er voor de sok een opvallende rol weggelegd. Zoals het gele jurkje Juul van Caro Nino, die kan je te gek afstylen met een vrolijk bedrukte maillot of overknee!

Voor vrolijke sokken kun je terecht bij Happy Socks. Dit Zweedse sokkenmerk wil de wereld kleuren met geluk. Twee keer per jaar (herfst/winter en lente/zomer) brengt Happy Socks een collectie sokken uit. Bestaande uit gelukkige stoffen, vrolijke kleuren en blije patronen. Voor de sokken wordt een hoge kwaliteit katoen gebruikt en een versterkte teen en hiel zorgen ervoor dat de sokken langer meegaan. Hoe handig, Co loopt hier meestal op sokken zo de achtertuin in…..

Bij de Kids collectie word je helemaal happy van vrolijke animal prints, argyle ruit , gestipte en gestreepte sokken en kniekousen per paar of 2-pack te verkrijgen.

En zo kan een sok je outfit en je dag toch nog een beetje happy kleuren….

 Happy Socks overknee

 Happy Socks overknee

Streep Happy Socks

2 pack Happy Socks

2 pack Happy Socks

2 pack Happy Socks

2 pack Happy Socks
Happy Socks animal

Happy Socks kids collectie

Happy Socks Halloween

Happy Socks meisjes

Happy Socks meisjes animal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij al Happy Socks? Zo ja…..welke?

 

 

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie