TOPitm nieuwe collectie


Door: Jo

Alhoewel ik shopverslaafd ben, kom ik zelden nog in een ‘stenen’ winkel. Ja -voor de dagelijkse boodschappen- maar dat komt omdat de plaatselijke grootgrutter hier nog geen thuisbezorgservice kent. Tel de volgende optelsom op: single + 4 kids + baan + huishouden + kat (in het kwadraat) = …. Juist ja, geen tijd! Geen nood, de webshops zijn legio en nog iedere dag komen er juweeltjes voorbij die ik graag toevoeg aan mijn favorieten (dankzij Kindermodeblog is deze lijst verdrievoudigd, helaas mijn salaris niet). Zoals TOPitm; een nieuw en eigenzinnig meisjeskledinglabel dat laat zien dat een basic look ook fashionable kan zijn.

De missie van TOPitm is de overproductie in de kledingbranche beperken (ai, ik hou mijn kastdeuren maar even gesloten). Dat betekent dat niet zij de designs bepalen, maar dat wij als consument kunnen meestemmen. Via de website word om de twee weken een paar nieuwe designs gepresenteerd en jij kan meestemmen welk artikel er uiteindelijk geproduceerd gaat worden. Daarmee kan TOPitm een kledinglijn maken waar wel behoefte naar is. Wat is HOT en wat is NOT?!

Ook fijn; TOPitm weet wat kinderen graag dragen. De artikelen -geproduceerd in Portugal- zijn afgewerkt met een zacht aanvoelende en heerlijk draagbare carbonfinish. Verder geen kriebelende harde kaartjes in de nek, dus geen rode geïrriteerde huid meer. Voordat alles in productie gaat wordt de stof getest op duurzaamheid en krimp. Basisartikelen zijn uitgangspunt: fijn gebreide vestjes, rokjes, shirts en jurkjes. Mooie stevige leggings en oh vergeet niet om even bij de accessoires te kijken want die maken de outfit helemaal af.

Ondanks het basic uitgangspunt is de collectie ook  fashionable. De items kunnen gerust een paar seizoenen mee, maar door middel van een drukknoopsysteem kan je iedere keer weer een andere look creeeren. TOPitm heeft op bijna alle artikelen de mogelijkheid om de accessoires te vervangen, maar de artikelen worden wel altijd standaard geleverd met een basic strikje of gebreid bloempje die op de achterkant voorzien zijn van een drukknoopje . Tover je basisvestje om tot een echte TOPitm door gebruik te maken van de leuke accessoires die je bij je bestelling kan voegen. Faye’s favoriete accessoire is het gehaakte bloemetje, maar ook de rozetten zijn te leuk.

Jurkje Lois met bijpassende paarse legging, beenwarmers en sjaal is helemaal Faye’s ding. Sterrenprints zijn hier absoluut hot momenteel en daarom viel ik ook in katzwijm bij DE sterren poncho . Heerlijk nu voor Jade om te dragen over haar leren jasje of spijkerjack.

Mocht je er even niet uitkomen dan geeft TOPitm ook stylingadvies  via de website of mail; ook handig voor de papadag….. Combineren was nog nooit zo makkelijk!

Faye in TOPitm

TOPitm jurkje legging en beenwarmers

Achterkant jurk TOPitm

TOPitm accessoires

TOPitm beenwarmers

Jade TOPitm poncho

Jade TOPitm poncho capuchon

TOPitm sterren sjaal

 

 

Ga snel naar de webshop van Topitm

 

 

Ga jij ook stemmen?

 

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie