Miss & Mister Miyagi = Webshop van de week


Miss & Mister Miyagi is een nieuwe webshop met hippe kinderkleding. En hippe kinderkleding, daar zijn wij dol op! In de webshop ligt er een duidelijke scheiding tussen jongens en meiden -maar opvallender nog- deze webshop is voor kids van 8 tot 16 jaar. Ja je leest het goed! Daar is eindelijk weer eens een webshop die zich speciaal richt op de wat oudere kids. Ahum sorry. Ik bedoel Miss & Mister!
Je vindt hier dus niets wat kinderachtig is. De webshop bevat uitsluitend trendy en stoere kinderkleding. Miss & Mister Miyagi heeft o.a. voor je in petto: Finger in the Nose, Sprout by Gro, SupertrashAmerican Outfitters en Zorro. Hele toffe merken dus. Kom je even gluren?

Hier mijn favorieten. Maar welke is jouw favoriet?

Zorro_kinderkleding

American OutfittersShirt American Style_outfittersShirt_American OutfittersShirt_doghippe kinderkledingbont-giletJas American OutfittersFinger in the nose_winterjas

 

 

Bekijk de webshop van Miss & Mister Miyagi

Tags: , , , ,

Plaats een reactie