Claesens; dé musthaves van deze collectie


Als het merk Claesens voorbij komt -waar dan ook- komt er bij mij altijd een grappige herinnering boven. Ik heb ‘t nu over altijd -alsof dit al jaaaaren zo is- maar dat is natuurlijk niet zo. Ik ben pas 3 jaar moeder – al voelt het wel veel langer- dus ook Claesen’s is pas drie jaar in mijn leven.
Claesen’s is een merk waar de meeste papa’s, mama’s én babies al vrij vroeg mee in aanraking komen. Simpelweg omdat ze het perfecte kraamcadeau in de collectie hebben. Een superstoer of een té cute rompertje, voor de ideale baby cadeauprijs van 14,95.

Zodra je baby geen baby meer is, ontdek je dat Claesen’s veel meer is dan alleen wat leuke rompertjes. Dit merk komt ieder seizoen met een ijzersterke kindercollectie op de proppen, die is opgebouwd uit verschillende thema’s. Ook hebben ze ieder jaar weer een paar panter items in de collectie en daar wordt Free Veerkamp zo blij van!  Doutzen brengt de nacht wederom in een pantervelletje door, maar ze gaat er dit keer niet in naar buiten hoor 😉 Lees mijn grappige herinnering uit de oude blogdoos

Wat ik zeggen wou. Claesen’s ziet er weer superleuk uit! Kekke printjes, lekkere ruitjes en dé trendkleuren van deze winter. Waaronder bordeaux rood, op dit moment ook prominent aanwezig op mijn eigen kleurenwaaier. Ik heb mijn favorietjes geselecteerd. En met mijn nieuwste Claesens item -een sweatjurk met diamantjes- nog wat inspiratie voor je uitgestald.  Get inspired ♥

Claesens_inspiratie

Claesens_inspiratie

 Claesens_inspiratie-2012/2013
Claesen’s shoppen bij Kixx

Wat vind jij van Claesen’s?

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Roos
    Posted 10 oktober 2012 16:57 0Likes

    Ja ik hou van Claesens! En ik word weer enorm vrolijk van je styleboards!!

Plaats een reactie