Scotch & R’Belle nieuwe collectie


Een kinderkleding merk wat ik altijd nauwlettend in de gaten houd, is Scotch! De meisjes lijn heet Scotch R’Belle en de jongens lijn heet Scotch Shrunk. Ik hou van dit merk omdat het een lekker nonchalante uitstraling heeft. Veel items zijn ‘gelaagd’ en ik ben altijd dol op laagjes. Elk kledingstuk van Scotch heeft een uitstraling van ‘net ietsje meer’. De kleding is heerlijk stoer, trendy én draagbaar.

De nieuwe collectie van Scotch R’Belle is sportief en kwa kleur sober/ herfstachtig. Combineer de roestbruine broek met mooie grijstinten, zoals bijvoorbeeld de leuke grijze trui met boom of merk opdruk.

Zie jij liever iets meer kleur in een outfit? Gelukkig mogen sobere kleuren mét knal kleuren gecombineerd worden. Combineer fel gekleurde items uit andere collecties met de supercoole Scotch R’Belle collectie!
Bekijk direct de gehele collectie van Scotch & R’Belle

Ik heb mijn favorieten voor je op een rijtje gezet. Laat je me weten welke jouw favoriet is?
Later vandaag de jongenscollectie…

scotch-rbelle-sweater scotch-rbelle-jurkscotch-rbelle-baseball-vestje-001

scotch-rbelle-babyrib-broek-girl

grijze-scotch-rbelle-trui

scotch-rbelle-setje-001_tijger

scotch-rbelle-jeans--bretels-girl

scotch-rbelle-sweater

scotch-rbelle-sweater-cijfers

scotch-rbelle-vest-sterren

Scotch R’Belle shoppen

Tags: , , ,

Plaats een reactie