Nieuwe gastblogger: Esther


Hallo! Ik ben Esther! 30 jaar en woon samen in Rotterdam met Sander en ons zoontje Flint. Al jaren werk ik met veel plezier als accountmanager bij TOP-Recreatie. Ik ben gek op wintersport, Pinterest, lekker eten en heb er sinds de komst van Flint een nieuwe passie bij: kidsfashion!

Flint is bijna twee, draagt maat 92 en heeft een grote bos donker blonde krullen. Een echte jongens jongen met een eigen willetje. Vooralsnog trekt hij (onder licht protest) netjes aan wat mama voor hem klaar legt. Maar met schoenen is het anders. Dan bepaalt híj welke aangetrokken worden. Als ik de verkeerde pak, dan zegt hij resoluut ‘past niet!’. Dus met ‘ik ben twee en zeg nee’ in het vooruitzicht, kan ik mijn borst nat maken 😉

Ik ben gek op merken als Zara, Mini Rodini en Bobo Choses. En gelukkig zijn de laatste twee merken volop verkrijgbaar bij mijn favo kidswinkel in Rotterdam: Bonbonontheblock! Schoenen in elke soort en maat mogen natuurlijk niet ontbreken; Vans, Bergstein laarsjes, Allstars en mini DC’s! Gotta love sneakers!

En waar de jongste Co van blogger Jo vaak voor een jongen wordt aangezien, wordt Flint regelmatig aangezien voor een meisje. Maar wat wil je ook met die blonde krullen ‘nee geen speldjes, dus het is écht geen meisje’ en kidsfashion die tegenwoordig door zowel jongens als meiden gedragen kan worden! Maar ik hou ervan; skinny jeans gecombineerd met een hoody, roze sneakers met een stoere urban outfit of juist een zacht speelpak van Lötiekids!

Net terug van een heerlijke vakantie wordt het tijd om de zomerkleding om te ruilen voor een wintergarderobe. In mijn volgende blog zal ik Flints kledingkast aanvullen met winteritems, want de kast is leeeeeeeeg! Woohoooo shopping time! Ik zal de leukste merken combineren met goedkopere items, zodat het betaalbare setjes worden (ik heb helaas ook geen geldboom op mijn rug groeien, snik…). Ik hoop jullie te inspireren met mijn blogs, maar ik hoop ook vooral op jullie comments en feedback! Dus post, tweet, deel, reageer of like, graag zelfs! =)

Liefs Esther
#urbankids voor Kindermodeblog

Esther Buitendijk op KindermodeblogFlint_Kindermodeblog

Volg me ook op Pinterest en Instagram (estherbui)

Tags: ,

0 Reacties

 • door Tjits
  Posted 29 september 2012 12:13 0Likes

  Wat een toffe blog! Ik houd je zeker in de gaten. Ben benieuwd naar je wintersetjes want die zomerse outfit belooft wat!

 • door Marianne
  Posted 29 september 2012 12:34 0Likes

  Met een mannetje in dezelfde leeftijd erg benieuwd wat je gaat kopen voor je knapperd… leuk!

  • door Esther
   Posted 29 september 2012 20:38 0Likes

   Thanks voor je leuke comment! Ik ga mijn best doen 😉

 • door Wendy
  Posted 29 september 2012 21:51 0Likes

  Leuk! Hier veel het zelfde. Zoontje (seth), witte krullen (meisje?), mt 92, bobo choses. Ben erg benieuwd naar je blogs!

  • door Esther
   Posted 29 september 2012 23:56 0Likes

   Leuk om te horen dat er herkenning is qua sekse!! Ben gelukkig dus niet de enige 😉

 • door Sonja
  Posted 29 september 2012 22:06 0Likes

  Leuk geschreven Es, ik ga je gezellig volgen!

Plaats een reactie