Doutzen in Kidscase van Orange Mayonnaise

Kidscase! Eén van die kindermode merken waar ik ieder seizoen graag een paar items van aanschaf. Wie Kindermodeblog sinds jaar en dag volgt, weet namelijk dat ik een beetje verliefd ben op Kidscase. Hoewel ik erg van opvallende -uitgesproken- kinderkleding houd, is het Kidscase die rust brengt in de garderobe van mijn kleine meid. De collectie van Kidscase is altijd vrij simpel om te zien. Mooier klinkt natuurlijk ‘minimalistisch’. Sommige details zie je in geen enkele andere kindercollectie terug. Simpel is dus niet zomaar simpel.

De collectie is tijdloos, wat ervoor zorgt dat de kleding meerdere seizoenen mee kan. Ik zeg altijd, wie eenmaal aan Kidscase heeft geproefd, wil dat blijven doen. De prijs kwaliteit verhouding is goed -maar eerlijk is eerlijk- niet iedereen wil aan minimalistische kinderkleding veel geld uitgeven. Dat maakt Kidscase extra origineel en exclusief.

Bij Orange Mayonnaise verkopen ze de nieuwe wintercollectie van Kidscase die er óók dit seizoen weer prachtig uitziet! Voor Doutzen heb ik mijn eerste (zeer betaalbare) Kidskeesje van dit seizoen binnen en moeder en dochter zijn er héél blij mee. 🙂 Een grijze legging klinkt wat saai, maar dat is deze zeker niet! Hij heeft een leuk plooitje, wat hem extra stoer maakt. Uiteraard kun je deze legging op allerlei verschillende manieren combineren, maar ik ga nog opzoek naar een mooi zacht roze breisel. Ik kwam trouwens tot de conclusie dat ik inmiddels iets teveel leggings heb aangeschaft en dat ik me nu weer even moet gaan focussen op de bovenkant 🙂

Doutzen zelf trok haar Kidscase blousje uit de kast – die ze al langere tijd niet heeft aangehad– dus ik zou haast denken dat deze 3-jarige peuter helderziend is…. 😉 Ohja, Kidscase is er voor alle leeftijden en behoorlijk unisex. Handig 😉

Bekijk Kidscase bij Orange Mayonnaise

Kidscase_nieuwe collectie_Doutzen

Kidscase_nieuwe collectie_Doutzen Kindermodeblog

Kidscase_winter_Doutzen Kindermodeblog Kidscase_wollen vest

Rode kidscase_jas_winter

Kidscase_jurkKidscase_shirtMaillot_kidscase
Kidscase_sokken
Kidscase_jas_blauw
Kidscase_truitje
Kidscase_vestje_oranjeBezoek de webshops van Orange Mayonnaise

 

 

Wat vind jij van Kidscase?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie