Oeuf NYC bij Born2bseen


Door: Jerr

Lieve kindermodeblogfans, vandaag wil ik jullie meenemen in de wereld van Oeuf NYC, dit merk heeft toch echt de WAUW factor!

Oeuf NYC is wel een wat duurder merk, maar je krijgt ook zeker kwaliteit! Zo ontwerpt dit geweldige merk uit New York unieke producten van alpaca. Alpaca’s zijn kleine zachte dieren. Beetje type lama. De wol van alpaca’s is hypo allergeen en eco bewust. Zo is de vacht van alpaca’s van een hoogwaardige wolsoort die sterker, warmer en lichter is dan de wol van schapen. De vezelstructuur is zowel zeldzaam als superfijn en de zachtheid is te vergelijken met kasjmierwol. Je hebt dus echt een mooi kledingstuk als je een exemplaar hebt van Oeuf NYC.

Elk stuk van Oeuf NYCis Fair trade! Wanneer je producten van dit merk koopt help je mee aan het verbeteren van het leven van vrouwen en kinderen in Bolivia. Oeuf partners en de Boliviaanse vrouwen creëren samen unieke collecties en een duurzame stroom van inkomsten waardoor het mogelijk gemaakt wordt dat hun kinderen naar school kunnen en de families toegang hebben tot goede gezondheidszorg.

De kleding stukken zijn leuk en super hip! Mijn favorieten voor deze winter zijn de Hug Me en Angel sweaters voor de meiden en de Bril en Moustache sweaters voor de jongens!
De collectie van Oeuf NYC is te verkrijgen bij Born2bseen! (Meubels van Oeuf zijn op aanvraag te koop)

Oeuf NYC-trui

 

Oeuf NYC-nieuwe collectieOeuf NYC-iheart-onesie-Oeuf-glasses-sweater-grey-Oeuf-nieuwe collectie-hugme-sweater-darkgreyOeuf-wanten 

 

 

Bekijk hier de Oeuf collectie bij Born2bseen

 

 

 

Wat vind jij van de collectie van Oeuf?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie