Babe & Tess bij Born2bSeen


Babe & Tess! Yeah! Een prachtig kinderkleding merk wat ik nog niet kende, maar wat ik dankzij Born2BSeen nú wel ken. Het lijkt wel of Born2BSeen er een kunst van heeft gemaakt om onbekende buitenlandse merken te ontdekken en deze naar Nederland te halen. Zo dus ook Babe & Tess. Uit Italië. Goeie vondst. Prachtig merk! En natuurlijk moét ik dit met je delen, want de lijst met mooie kinderkleding merken is nooit lang genoeg, toch?

Babe & Tess is een vrij klassiek merk, super zacht en heeft dé perfecte pasvorm. Denk aan mooie wollen truitjes, zachte babypakjes en leuke broekjes. Alles in grijs, blauw en mooie aarde tinten. Er hangt een prijskaartje aan, maar dan heb je wel iets heel bijzonders. En exclusief ook. 🙂

Bekijk hier de collectie van Babe & Tess bij Born2bseen 

Babe & Tess Babe & Tess_kindermode

Babe & Tess_italiaanse kindermode

Babe & Tess_italiaanse kindermode

Babe & Tess_italiaanse kindermode

Babe & Tess_italiaanse kindermode

Babe and Tess_kindermodeblog

Babe and Tess_kindermodeblog
Bekijk hier de webshop van Born2bseen

Wat vind jij van Babe & Tess?

Tags: , , ,

Plaats een reactie