Mooi Burberry is niet ordi


Door: Sanne

Het is jammer dat mensen zo’n vooroordeel over Burberry hebben. Eerlijk is eerlijk, ik heb er zelf soms ook wel last van. Als mensen het woord ‘Burberry‘ laten vallen, gaan bij mij soms de haren al recht overeind staan. Het merk Burberry is, net zoals Gucci en Louis Vuitton door een bepaalde groep mensen te grabbel gegooid.
Zo ontzettend jammer, want ze maken zulke ontzettend mooie kleding! Het straalt klasse en luxe uit, ze maken gebruik van superfijne stoffen en de kleding is tijdloos. Bij mij staat de bekende houtje-touwtje winterjas nog steeds in mijn top 3 van must-have’s.

Romy heeft een super de luxe slaapzak van Burberry met de bekende ruit. Dit vind ik heel wat anders dan een over the top blouse met deze zelfde bekende ruit, of een jurkje of trui waar overduidelijk het merk Burberry op staat. Persoonlijk hou ik niet van deze kledij maar af en toe een rompertje moet kunnen vind ik zelf. Het moet subtiel zijn.  Ieder zijn eigen smaak!

Toen Romy van mijn vriendin én trouwe volgster van Kindermodeblog, een mooi, elegant rompertje van Burberry te leen kreeg en deze haar ook nog eens super schattig stond, vond ik het tijd voor een blog over de kinderkleding van Burberry. Misschien zul je bij het zien van de titel Burberry denken aan ‘de bekende ruit’, toch wil ik je de prachtige collectie van dit merk niet onthouden.

Zónder de bekende ruit! Of nou ja, zo min mogelijk dan 😉


Bekijk hier de kidscollectie van Burberry

Wat vind jij van Burberry?

Tags: , , ,

Plaats een reactie