Win een jaar lang gratis Mr. Lacy veters


Kindermode gaat véél verder dan een stoere broek, een gaaf shirtje of een hippe jurk. Zelfs met je schoenveters kun je onderscheidend zijn en je outfit net even dat speelse effect geven. Ken je Mr. Lacy nog?!  Hét trendy vetermodemerk! 

Mr-Lacy Junior  bestaat uit zeventien ‘Flatties’ in verschillende funky kleuren als Lipstick Pink, Mellow Blue en Neon Yellow. Een veter waar veel kinderen dol op zijn is de ‘Glow in the Dark’ veter, die begint te gloeien wanneer het donker wordt.
Handig om te weten: Mr. Lacy Junior Flatties zijn 10 mm breed en hebben een lengte van 110 cm, waardoor ze geschikt zijn voor iedere kinderschoen. Ze zijn verkrijgbaar vanaf € 2,95 bij de betere kinderschoenen winkels.

MrLacy-Junior5-lowres-003

MrLacy-Junior1-lowres MrLacy-Junior6-lowres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAIL & WIN Wil jij 12 paar veters winnen van Mr. Lacy junior? Stuur een mailtje naar win@kindermodeblog.nl en vertel ons waarom jij moet winnen! De actie loopt t/m 31 augustus. Succes! 

Tags: , , ,

Plaats een reactie