Romy in Zara kinderjas


Door: Sanne

Al vroeg dit jaar werd alles uit de kast gehaald wat betreft het winterse weer. Zo erg koud dat ook de winterjassen extra vroeg uit de kast werden gehaald. Alles leuk en wel, maar als het nu al zó koud is, wat moeten we onze kinderen aantrekken als het écht winter is? Een niet-flatterend skipak? Daar wil ik liever nog niet aan denken.
Free zei het al eerder dit jaar, wees er snel bij qua winterjassen want eigenlijk scoor je de leukste winterjassen als het nog maar augustus is. Hoewel we in augustus nog steeds op het zomerweer aan het wachten waren, lag mijn hart nog niet bij de winterjassen. Met als resultaat dat ik in oktober nog driftig naar een winterjas moest zoeken, en nee, de keus was niet meer zo groot.
Tóch ben ik er in geslaagd om een wel heel gaaf jasje van mijn favourite shop Zara te scoren. Het jasje wordt afgemaakt met een schattig bloemetje op de borst waardoor het toch nog een lekker meisjesachtige uitstraling krijgt en het zelfs een beetje getailleerd. Lang niet gek voor de prijs van €27.95.

Zowel mama als Romy helemaal blij met deze nieuwe aanwinst 😉

Shawl is van de Hema (ook erg gaaf in combinatie met een fel gekleurde shawl). De laarsjes komen ook van de Hema en het uilen t-shirt is van Zara.

Wat vind jij van suede jasjes?
Tags: , , ,

Plaats een reactie