Nieuwe collecties: Links, rechts of rechtdoor?

Heb jij dat ook wel eens gehad? Ken jij dat gevoel? Dat je naar een hele leuke winkel gaat, waar je al een hele tijd naar verlangt? Dat je voor deze winkel zelfs de grens oversteekt, met de auto of het vliegtuig? Dat je bij het vroege opstaan een vlinder in je buik voelt omdat je weet dat je vandaag naar deze winkel gaat? Dat je hart steeds sneller en harder begint te kloppen, omdat je steeds dichterbij komt? Dat je je mondhoeken -zodra het uithangbord in je vizier komt- niet meer onder controle hebt van geluk?  Dat je overspoeld wordt door een gevoel van hebberigheid? Dat je naar binnen stapt en het liefst gelijk de héle winkel of collectie uit de rekken plukt? Dat je gewoon keihard door de winkel wilt rennen? Dat je eigenlijk niet weet waar je moet beginnen? Rechts, links of rechtdoor? Dat je daardoor een paar seconden stil staat omdat je alle kanten op wilt?

Dat gevoel heb ik nu dus.

Na drie weken online afwezigheid én de wetenschap dat er talloze nieuwe kindermode collecties zijn uitgeleverd, voel ik dus zo’n links, rechts of rechtdoor gevoel opkomen. Waar begin ik? Waar moet ik heen? Bij welke webshop, bij welke collectie?

Na een paar seconden, bedenk ik me, dat ik gewoon maar begin met twee favorieten uit m’n favorieten lijstje. Die opzich best lang is. Ja, laat ik dat maar doen. Ik ga kijken bij Mini Rodini en Bobo Choses. Ik voel een vlinder. Yes!

Wordt vervolgd….

Mini Rodini_2012/2013

BOBO-CHOSES-AW12-09

Van welke collectie krijg jij de kriebels?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie