How to Kiss a Frog…


Door: Sanne

Alleen de naam al! Dit is een merk die je bij blijft. Gekke prints afgewisseld met basic jurkjes en leggings. Ik ken het merk al een tijdje en ik kom het steeds weer tegen op het internet. Waar ik ook kijk, waar ik ook surf. Het is vreselijk populair. Ook dit merk is Scandinavisch. Hoe komt het toch dat die Scandinaviërs zoveel stijl hebben?! Ongelooflijk hoeveel gave merken daar vandaan komen. Scandinavïe staat meestal voor koud, maar hun merken maken mij o zo warm!!
Toch moest ik eventjes wennen aan How to Kiss a Frog. Vond ik het nou wél of níet leuk? Soms heb je dat ook met muziek, moet je een nummer ook een paar keer luisteren voordat je het écht leuk vindt. Maar toen was daar hun tijgerprintje.  En zag mijn oog daar ook een echte tijger én een papegaai op hun shirts staan? Sanne was verkocht!
Op hun eigen site kan je meteen bestellen, en, ze hebben sale…..

Geniet daarnaast ook nog eens van de práchtige foto’s:

 

Vind jij How to Kiss a Frog ook zo gaaf?

 

Tags: , , , , ,

0 Reacties

Plaats een reactie