Geshopt met Maartje bij Klein en Stoer

Gister ging ik al vroeg op pad naar Roosendaal, om naar de webshop Klein en Stoer te gaan. Ik zou daar winnares Maartje gaan ontmoeten, die maar liefst €250 shoppingmoney had gewonnen op Kindermodeblog. En zeg nou zelf, als je zo’n bedrag in één keer mag uitgeven, kun je best wat hulp gebruiken 🙂 Ik ging dus gezellig mee, om daarbij te helpen!

Maartje had dochter Fiene meegenomen. Een vrolijk meisje van bijna drie. Maartje vertelde dat ze dol is op winkelen. Kwam dat even goed uit! Deze leuke madame mocht zich bij Klein en Stoer van top tot teen in het nieuw steken. Fiene wist wist al goed wat ze wél en niet mooi vond, maar gelukkig mocht ik haar toch een klein beetje helpen 😉

Klein en Stoer_kinder webshop
De showroom van Klein en Stoer. Alle items uit de webshop hangen hier! Maar uiteraard van alles maar één stuk. De rest van de voorraad zit netjes opgeborgen in mooie houten kisten.Kindermodeblogger_kinderstyling_personal shopperFiene draagt hier een mooi  kobaltblauw gestipt jurkje van Imps & Elfs. Deze blauwe kleur staat haar prachtig. De jurk past bovendien perfect bij haar figuur.

Kindermodeblogger_kinderstyling_personal shopper

Ja hoor, geslaagd!

Kindermodeblogger_kinderstyling_personal shopperOver dit rokje van Yporqué had ik al eens geblogd, dus ik was maar al te blij dat Fiene en Maartje dit rokje ook zo mooi vonden….

Kindermodeblogger_kinderstyling_personal shopperTussen het passen door kon Fiene lekker spelen. Gelukkig heeft Klein en Stoer een leuke speelhoek in de showroom.

Kindermodeblogger_kinderstyling_personal shopperMaartje gaf aan dat broeken best lastig zijn voor Fiene, door haar stevige beentjes. Toch wilde ik de gok bij Fiene wel wagen met deze roze broek van G-Sus. Dit bleek een goede zet! Deze broek zat goed en was nog in haar lievelingskleur ook. Fiene blij, mama blij. En ik natuurlijk ook!

 

Kindermodeblogger_kinderstyling_personal shopper
Een aantal van Fiene haar nieuwe items. Een mooi kleurbeeld, alle items zijn goed met elkaar te combineren.

Kindermodeblogger_kinderstyling_personal shopperDe buit! Fiene kan er weer een tijdje tegenaan en iedere dag mooi gekleed tevoorschijn komen. Details onderaan.

Kindermodeblogger_kinderstyling_personal shopper

Deze shopping sessie was zéér geslaagd!
Fotomomentje met blije Fiene 🙂
* Einde *

1. Shirt Uncle Bill.
2. Shirt Uncle Bill
3. Jurk Imps & Elfs
4. Top Yporqué
5. Shirt Yporqué (met geluid)
6. Vest Imps & Elfs
7. Legging Imps & Elfs
8. Broek G Sus
9. Rokje Yporqué

Klik hier om te shoppen bij Klein en Stoer 

Binnenkort het blogverslag van Maartje online!

 

Tags: , , , , ,

0 Reacties

Plaats een reactie