Persoonlijk blog-report van winnares Maartje


Door: Maartje

Hoe een blogcontest uitloopt op een shoppingsessie…

Tijdens het surfen op het wereld wijde web kwam ik op Facebook een oproepje tegen van Kindermodeblog. Er was een blogcontest, oftewel een wedstrijd tussen verschillende mama’s die een blogje konden schrijven over kindermode. Daar ging ik meteen voor zitten want als er iets is wat ik géweldig vind is het schrijven en kindermode is natuurlijk een piece of cake. Het stond meteen vast dat mijn blogje over Fiene haar “nukken” zou gaan. Een weekje eerder had ik namelijk op Facebook al geschreven dat madame geen broeken meer aan wilde. Om een lang verhaal kort te maken, mijn kleine shoppingdiva weigerde om een broek te dragen, ze wilde alleen nog maar rokjes aan. Tja, dat werd shoppen èn shoppen!

Ik schreef mijn blog en vol spanning wachtte ik op de uitslag die een weekje later zou volgen. De winnaars zouden bekend worden gemaakt maar ik hoorde niets meer, ik had dus niets meer verwacht. Tot er laat in de middag een verlossende mail kwam van Free die me mailde dat ik bij de winnende 7 blogjes behoorde! Ik was uitzinnig, want het is tenslotte al een hele prestatie om uit ruim 40 blogjes te worden gekozen. Maar Maartje zou Maartje niet zijn als ik op dat moment niet zou besluiten om voor de winst te gaan. Op Facebook kon je likes èn reacties verzamelen, net als op de website. Ik heb al mijn vrienden, familie en collega’s lastig gevallen, gesmeekt en beloofd dat ik nooit meer ergens om zou vragen als ik een like en een reactie zou krijgen. En met succes, ik heb echt nét gewonnen en er zat dus een shoppingsessie met personal styliste Free in het vat.

Ik koos de webwinkel Klein & Stoer uit om te gaan winkelen. Deze webwinkel verkoopt echt stoere kleding met merken die je niet op iedere hoek van de straat tegenkomt. Ze zijn een dikke maand geleden gestart in een prachtig pand in Roosendaal. Je parkeert voor de deur en loopt daarna een stoere zaak binnen die zich kenmerkt door de géweldige speelgoedkisten die dienst doen als opslag voor de kleding. Het is er heerlijk licht en Fiene begon meteen te spelen in de speelhoek.

In de tussentijd had ik even de kans om te kletsen met Sjors die mede-eigenaresse is. Een kwartiertje later was Free er ook en kon de pret beginnen! Fiene had er echt zin in en samen hebben we allerlei setjes uitgezocht. In de webwinkel had ik al een goed beeld gekregen welke setjes ik leuk vond. Imps & Elfs, Uncle Bill en een setje van Yporque werden door Sjors in de juiste maat klaar gelegd. Fiene heeft heel gewillig gepast èn was vooral onder de indruk van de “geluidjes”. Echt heel erg leuk waren namelijk de shirtjes van Yporque die voorzien zijn van een klein kastje waar je in kunt knijpen. Er komt dan geluid uit, het gele shirtje met de zwaluw maakt een zwaluw geluid. Dat is natuurlijk helemaal het einde voor meiden! (maar ook voor jongens, want het shirtje met het VW busje is echt vreselijk gaaf!)

De setjes die ik in de webwinkel al had gezien stonden Fiene super èn ik was helemaal verliefd op de fleurige shirts van Uncle Bill, Fiene ook want die wilde eigenlijk het “hertjes” shirt niet meer uit. Ik heb plechtig moeten beloven dat ze het daarna weer aan mocht… Free stelde voor om Fiene een skinny te laten passen. Een skinny?! Dat is echt een probleem bij Fiene, wij Hendrikx dames zijn namelijk voorzien van een behoorlijke beenpartij om over onze billen niet te spreken;-) Een skinny is geweldig, maar die past dus echt niet! Eigenlijk onder het mom van ik zal wel laten zien wat ik bedoel liet ik Fiene de roze (en hij is echt gaaf roze) skinny passen èn tot mijn grote verbazing (en dat is zacht uitgedrukt) paste de skinny perfect. Nu vertelde ik in mijn blog al over het “broekenprobleem” bij Fiene, dat verdween natuurlijk als sneeuw voor de zon want dit is wel eebroek, maar hij is roze… Mijn meisje haar favoriete kleur is roze dus dit zat helemaal goed. Het is een maat 110-116 en hierdoor past de broek perfect van boven. Het voordeel is dat ze er voorlopig nog even mee vooruit kan want ze draagt maat 104 en nu slaan we de broek om, met een paar stoere sneakers eronder is dit echt héél hip!

Het blauwe shirtje dat Free Fiene nog wilde laten passen wilde Fiene absoluut niet, tja, je bent twee en zegt nee, maar dat is vast bij andere mama’s ook een voorkomend probleem! We zijn in ieder geval super geslaagd! Fiene is heel wat outfits rijker die door Free ook nog eens super gecombineerd zijn. Want een blauw vestje op een luipaardrokje dat had ik zelf niet bijelkaar gezocht maar het staat helemaal leuk.

Als laatste wil ik eventjes Free bedanken want ik vond het super gezellig om met je te shoppen! Fiene is helemaal blij met de combinaties die je hebt gemaakt èn dat jij het initiatief hebt genomen om dit te organiseren, top! Klein & Stoer , ik kom zeker weten nog vaak online bij jullie shoppen want de merken die jullie verkopen zijn echt géweldig! Bedankt voor het kaartje en de leuke manier waarop het was ingepakt!

– x-  Maartje

Het verslag van Free (met foto’s) kun je hier nog terug lezen

Plaats een reactie