Teenvriendelijke zomerschoenen: Crocs


Doutzen heeft van mij een paar superleuke Havaianas gekregen -té cute- met Mickey Mouse erop.  Zelf vindt ze deze ook te gek, maar haar tenen zijn er minder blij mee. Voor Doutzen dus geen teenslippers deze zomer. Maar met dat warme weer hebben kindervoetjes wél behoefte aan een luchtige kinderschoen waar ze gemakkelijk in en uit stappen. Gelukkig zijn Crocs dé oplossing.  Je vindt ze mooi of oerlelijk, maar ik vind dit de perfecte zomerschoen en een goed alternatief voor slippers. En bij kinderen staan ze superleuk!
Doutzen op haar CrocsKlompjes-Crocs-KIDS-CLASSIC-60046_350_AKlompjes-Crocs-CLASSIC-CAYMAN-KID-60047_350_AKlompjes-Crocs-CLASSIC-CAYMAN-KID-42055_350_A Klik hier om naar Crocs bij Spartoo.nl te gaan

Tags: , , ,

0 Reacties

 • door Esther
  Posted 30 mei 2012 20:21 0Likes

  Hmmmm Crocs, ik weet het niet… Voor Flint heb ik een paar zwarte Crocs maar ik ben geen fan.
  Ik wacht nu met smart op de -van het weekend- bestelde Kipling sandaaltjes, zonder ‘stokje’ tussen zijn tenen 😉 Ben benieuwd!

 • door Free
  Posted 30 mei 2012 21:13 0Likes

  Oeh, Kipling! Welke zijn het? Doutzen heeft Kipling waterschoentjes. Die zijn ook erg fijn!!

 • door Esther
  Posted 30 mei 2012 21:49 0Likes

  Kipling Easy 4 blauw. Ik zal je binnenkort een foto en de ervaring mailen 😉

 • door Johanna
  Posted 31 mei 2012 00:56 0Likes

  Zara heeft geweldige open schoentjes of de waterschoenen (de kleurloze versie) van de Hema zijn ook super! Mijn dochters hebben ook de havianas mijn jongste mini-me weigerd stelselmatig alles wat tussen haar tenen moet… Daarmee probeer ik subtiel te vertellen dat crocs-in-welke-versie-dan-ook valt onder de fashion faux pas wat mij betreft… Zeg nou eerlijk; outfit is te cute paar Vans er onder en ze doorstaat wat mij betreft de modepolitie! Teentjes kunnen bijkomen en klaar!

Plaats een reactie