Doutzen in Pale Pink van Bonbonontheblock

Pale Pink is een basic collectie voor meisjes van 3 tot 10 jaar, gemaakt van biologisch katoen, in zachte natuurlijke kleuren. De simpele vormgeving en de goede pasvorm zorgt voor veel draag plezier . De items van Pale Pink zijn goed met elkaar te combineren, maar juist ook heel leuk met felle kleurtjes en drukke prints. Doutzen draagt hier een oud roze Pale Pink rokje van Bonbonontheblock. Ze is gek op roze en op rokjes, dus dit is dé perfecte match. Het rokje is van zachte sweatstof. Rokjes vallen meestal wat aan de grote kant, misschien handig om te weten. Ik weet zeker dat ze dit rokje super vaak gaat dragen 🙂

Doutzen in Pale Pink van BonbonontheblockDoutzen in Pale Pink van Bonbonontheblock

Rokje Pale Pink Rokje Pale Pink
Items Pale Pink bij Bonbonontheblock
Klik hier om naar Pale Pink bij Bonbonontheblock te gaan

Tags: ,

Plaats een reactie