Doutzen op Natives van Bonbonontheblock + Winactie

Of je nu wel of niet opzoek bent naar een paar zomerse kinderschoenen, de schoentjes van Native moét je leren kennen! Ik ben namelijk helemaal verliefd op deze nieuwe schoentjes van Doutzen en raad ze iedereen aan!
De collectie van Native bestaat uit superhippe sneakertjes, gemaakt van 100% ultralicht EVA materiaal. Dat voelt een beetje aan als zacht rubber en ze hebben het gewicht van een veertje. De collectie van Native is volledig groen geproduceerd en in verschillende kleurtjes verkrijgbaar. Uiteraard hebben wij voor de kleur roze gekozen… 🙂
Makkelijk aan deze schoentjes is dat je er zo in en uit piept. Het is net iets meer dan een slipper – want met blote tenen naar school voelt op dit moment helaas iets té zomers- maar toch zijn ze heel zomers. Je kunt ze zelfs als waterschoenen gebruiken! Multifunctioneel dus. De Native schoentjes zijn verkrijgbaar bij Bonbonontheblock en leuk geprijsd: 34,95 Echt een aanrader!

Doutzen in Mini Rodini_NoNo_Natives

Doutzen in Mini Rodini_NoNo_Natives Native_kinderschoenen_bonbonontheblockWe mogen ook nog een paar Natives weggeven. Ga naar de Facebook van Kindermodeblog en doe mee!

KLIK HIER

Klik hier om naar Bonbonontheblock te gaan 

Wat vind jij van de Natives?

Tags: , , , ,

0 Reacties

  • door riek
    Posted 30 juli 2012 21:25 0Likes

    Wauw wat een leuke schoenen zijn dit.

Plaats een reactie