Sofie in Petit by Sofie Schnoor van Goldfish.be


Door: Marjolein

Hoe is het mogelijk dat wij na één jaar Kindermodeblog nog nooit een blog over Petit by Sofie Schnoor hebben gemaakt?! Ze maken zulke mooie kleding, simpel en toch heel bijzonder, heerlijk comfortabel en van supergoede kwaliteit. Ik weet niet of het komt omdat de naam van mijn dochter in het merk voorkomt of omdat het zo exclusief  is, maar ik heb een speciale voorliefde voor dit merk. Toen Sofie nog een babytje was, was ik al helemaal verliefd op de rompertjes van Sofie Schnoor, allemaal snoezig, maar toch heb ik nooit ‘de stap gemaakt’ om er ook echt een voor haar aan te schaffen. Waarschijnlijk omdat ik ze in de winkels niet zo snel tegenkwam en ik in die tijd het webshoppen nog niet zo onder de knie had 🙂 .
Toen ik iets moois mocht uitzoeken bij Goldfish.be, wist ik dan ook meteen wat het moest worden. Ondanks het feit dat de collectie van Goldfish echt héél gaaf is -helemaal mijn smaak- was ik er toch snel uit het we. Het werd de ‘Sofie sweater’ (zo heet hij echt!) van Sofie Schnoor, voor mijn eigen Sofie! Het is een heerlijke trui haar, zo één ‘om in te wonen’ waar ze zeker nog heel veel en heel lang plezier van gaat hebben. En ik heb besloten dat ik dit merk vanaf nu meer aandacht ga geven op Kindermodeblog, beloofd!

Sofie in Petit by Schnoor Goldfish webshop

Sofie in Petit by Schnoor Goldfish webshopbloemenkleedje_frontcherry_bodywebpyajma_sterretjeswebSofie_short_front Klik hier om naar Petit by Sofie bij Goldfish.be te gaan

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie