PETIT BY SOFIE SCHNOOR | OUTFIT MCKENZIE


Door Rosan:

Een blogje maken met wat foto’s, zo gedaan toch? Klopt, meestal is dat ook wel zo. Maar soms…. lijkt het een mission impossible. Het begint al met dat je denkt: hmmm wat zal ik haar eens aan doen, en ineens vind je niets in haar kast leuk genoeg. Luxe probleempje? Maar goed, dat hebben we overwonnen.

Kleine hippe Aimee had laatst in een van haar outfit posts een superleuk velvet paars vest aan van Petit by Sofie Schnoor. Ik heb voor Mckenzie een ander vestje uit deze wintercollectie gekozen. Deze is iets dunner omdat hij niet gevoerd is. Ik vind het printje erg leuk en de combinatie met een stoer streep shirtje van Gap maakt het extra fun!

Uiteraard is er dan nog de volgende stap, het dametje op de foto krijgen in het gekozen outfitje. Dat was dit keer echt een uitdaging. Ze wilde gewoon niet meewerken, maar goed we geven niet op. Nieuwe dag, nieuwe kansen, oh en ik heb wat afleidingsmanoeuvres gebruikt. En na een beetje doorzetten dan toch gelukt. En wat denk je na al die moeite. Lopen we 10 minuten later de deur uit… “Mama, foto maken?” Kids!?

Via deze link kun je dit vestje meteen in de SALE shoppen

IMG_0899

IMG_0909

IMG_0918

IMG_0931

IMG_0920

Klik hier om Petit by Sofie Schnoor te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Tags:

Plaats een reactie