Designer kinderkleding: Armani


Sanne is dol op twee dingen. 1 designerkleding en 2 op koopjesjagen. Vanaf nu zal zij hierover wekelijks bloggen op Kindermodeblog. De ene week komt zij met een designer waarvan je zult watertanden en de andere week blogt ze over een koopje waar je heel blij van wordt….

Door: Sanne

Alleen al de naam laat mijn hartje sneller kloppen. Niet alleen voor de mama’s hebben ze fanstastische schoenen, jasjes en jurken maar voor de juniors onder ons ook! Prachtige stoffen, tijdloze kleding en kwaliteit valt onder Armani Junior.
Hoewel de Junior-lijn van Giorgio Armani bij velen buiten het budget valt, zitten er soms tóch nog redelijk ‘betaalbare’ dingetjes bij. Zo hebben ze online nog steeds sale! Vaak sla ik dan mijn slag 🙂 Zo heb ik net nog een heel gaaf zomerjurkje gescoord voor Romy!

34233451JA_12_f-001

Armani_kinderkleding

Armani_kinderkleding
Armani kinderkleding

Tags:

Plaats een reactie