Designer kinderkleding: Gucci


Sanne is dol op twee dingen. 1 designerkleding en 2 op koopjesjagen. Zij blogt hierover wekelijks op Kindermodeblog. De ene week komt zij met een designer waarvan je zult watertanden en de andere week blogt ze over een koopje waar je heel blij van wordt….

Door: Sanne

Ondanks dat ik ook heel veel dingen juist níet mooi vind, word ik toch wel heel erg blij van Gucci. Als ik rood met groene strepen tegenkom, maakt mijn hart altijd wel een sprongetje. Ik ben er, helaas voor mijn portemonnee, te zwak voor om nee te zeggen en heb al menig item weten te bemachtigen. In tegenstelling tot vele designers die ook kinderkleding maken, vind ik Gucci voor kids er helemaal uitspringen. Wat hebben zij leuke díngen!! Bijna alles vind ik leuk en dat is geen goed vooruitzicht. Nu wil ik wel benadrukken dat ik Romy nooit van top tot teen met designerkleding zal aankleden maar in de toekomst, als ze eindelijk kan lopen en de groeispurt een klein beetje voorbij is, kan ik niet met zekerheid zeggen dat Romy niet in Gucci zal worden gespot 😉
Ik ben dan ook nog nooit zo hebberig geweest tijdens het aanschouwen van de Gucci onlineshop voor kids. Natuurlijk, het is duurder dan de meeste kinderkleding maar ik vind het niet ónbetaalbaar.
Ik heb mijn favoriete stukken op een rijtje gezet maar een kijkje in de shop is het zeker waard!

Gucci kinderkledingGucci kinderkleding
www.gucci.com

Wat vind jij van Gucci kinderkleding?

Tags: , , ,

Plaats een reactie