Mick & Loulou in Beau Loves van Goldfish.be


Door Laura:

Na een wild vrijgezellenfeestje van een vriendin kwam ik laat thuis en wat vond ik daar? Een pakje in de brievenbus! Pakjes doen het altijd  goed dus hoe moe ik ook was, dat pakje ging gelijk open. Het pakje was mooi ingepakt met een super leuk visje erop! Dat kon  niet anders zijn dan van Goldfish.be Dat goudvisje doet het ‘m al, zo cute! Maar wat er in het pakje zat was nog  leuker! Een t-shirt en jumpsuit van Beau Loves!
Echt een te gek setje  voor mijn tweeling, gekregen van één van mijn favoriete webshops Goldfish.be, waar ze nog veel meer leuke merken verkopen. Beau Loves is geïnspireerd op het zoontje van de Britse ontwerper Faye Wilde, haar driejarige ‘Beau’ is namelijk gek op superhelden. De collectie is  voor kids van 0 tot 4 jaar. Mick & Loulou zijn gek op hun twee superhelden van Beau Loves en  mama ook!

 

Mick & Loulou in Beau Loves

Mick & Loulou in Beau Loves

Klik hier om naar de collectie van Beau Loves bij Goldfish te gaan 

Wat vind jij van Beau Loves?

Tags: ,

0 Reacties

  • door Esther
    Posted 5 april 2012 19:07 0Likes

    Te schattig die twee! Vooral de jumpsuit en de sweater vind ik fantastisch!

  • door Tamara
    Posted 12 april 2012 15:03 0Likes

    Wouw wat knallen die printjes er uit zeg, ga zeker ook eens wat van beau halen!

Plaats een reactie