Trendwatcher: Pretty Pastel

Door: Sophie

We kunnen er niet omheen deze lente, de pretty pastels. In bijna iedere collectie op de catwalk is deze trend te zien. Erg leuk, want deze trend oogt heerlijk fris, zacht, lief, maar kan ook heel edgy gecombineerd worden. Deze trend mag in de gehele outfit doorgevoerd worden, maar is ook prima geschikt om te mix & matchen met de rest van garderobe van je kids! Hoewel deze trend vooral bij de vrouwen collecties te zien was, is hij ook heel leuk voor de boys!

Denk bij deze trend aan zachte kleuren als licht geel, poeder roze, ijs blauw, voilet en peachy oranje. Let the spring begin!

Trendcollage van Sophie: Pastelkleuren op Kindermodeblog

 Trendcollage van Sophie: Pastelkleuren op KindermodeblogTrendcollage van Sophie: Pastelkleuren op Kindermodeblog

www.zara.com

Wat vind jij van de pasteltrend?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie