Vandaag is de aftrap van een nieuw item op Kindermodeblog; webshop van de week.  Let’s meet Winterhip.nl !

De nieuwe webshop Winterhip.nl is een vrolijke en frisse site waar je hippe en warme winter-accessoires koopt voor kids van 0-5 jaar. Elk artikel heeft een hippe en grappige naam gekregen. De artikelen en merken zijn verrassend en origineel.  Neem bijv. de unieke babyschoentjes -en slofjes van het Franse merk Easy Peasy: Deze expressieve slofschoentjes ‘met klittenband handjes‘ zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal en verkrijgbaar t/m maat 23.

Het Spaanse merk Tuc Tuc is al geruime tijd enorm populair in Spanje. Winterhip.nl verkoopt o.a. deze Vrolijke Voorjaarsjasjes. Ideaal voor in de speeltuin, op de fiets en op het strand, want ze zijn soepel en van goede kwaliteit. Ze kunnen tegen een spat regen en zijn gevoerd met een lekker fleece stofje.

En dan tenslotte FROUKY booties, slofjes, mutsen en wantjes voor de allerkleinsten! Handemade van schapenleer en gevoerd met het zachtste schapenvachtje. Allemaal puur natuur!

Er is volop SALE bij Winterhip.nl & deze week verzendt Winterhip.nl je bestelling geheel GRATIS!

booties FROUKYJas winterhip.nl op KindermodeblogSetje winterstuff van Winterhip op KindermodeblogVoorjaarsjasjes RuitenLaarsjes Winterhip KindermodeblogEasy peasy slofjes winterhip op Kindermodeblog.nl

Winterhip op Kindermodeblog
Klik hier om naar Winterhip.nl te gaan

Tags: , , , ,

0 Reacties

  • door Susan
    Posted 22 februari 2012 22:28 0Likes

    Inderdaad hippe dingetjes en ff wat anders dan anders. Leuk winterhip.nl!

Plaats een reactie