Sale musthaves van Kleertjes.com


Vandaag in het nieuws: ” Nederlanders zijn echte koopjesjagers. Een flinke korting maakt de helft van de Nederlanders bijna volmaakt gelukkig. Ruim  40 procent van de ondervraagden beoordeelt het geluksgevoel na de aankoop van een kledingstuk met flinke korting met een cijfer 9 of meer. Van de vrouwen geeft ruim 50 procent dit zelfs een 9+. ”  Wat een timing! Want vandaag kom ik met mijn derde en laatste -sale musthaves blog- op de proppen.

Dit keer is Kleertjes.com  aan de beurt. Geen warenhuis, maar wel een bekende webshop met een supergroot merkenpakket en mega kortingen! Een paar bekende merken uit hun collectie zijn: Tommy Hilfiger, Imps en Elfs, O’Neill, Nike, Petit Bateau en Woolrich. Woolrich heeft prachtige winterjassen -pepertjeduur- dus die zou ik nu zéker in de sale scoren!! Of wat dacht je van stoere Nikies voor de kleine spruit?

Tommy Hilfiger for KidsPetit Bateau kindercollectie SALENike sale voor kids
Klik hier om naar de SALE van Kleertjes .com te gaan!  Veel plezier en ga voor die 9+ 🙂

Bij welke webshop heb jij nou de beste en leukste koopjes gescoord?

 

Tags: , , , ,

0 Reacties

 • door heidi
  Posted 30 december 2011 21:35 0Likes

  Vanaf 3 januari is er ook volop sale in de Belgische webshops: bij http://www.hiddentreasures.be is er al 40% korting vanaf 4 stuks en 50% vanaf 6 stuks.
  Tip om goed solden te kopen:
  – t-shirts met lange mouwen zijn een must, die kan je het hele jaar door dragen, net als sweater
  – jurkjes zonder mouwen kan je dochter lang dragen, eerst wat langer, daarna wat korter, en als je kiest voor katoen, dan kan je dit zelfs het hele jaar door dragen
  – broeken, broeken en broeken: jongens verslijten ze in een razendsnel tempo, je kan natuurlijk ook opteren voor de echt goedkope ketens, maar de sale is het uitgelezen moment voor die coole broek

Plaats een reactie