Verjaardagskleding gezocht


Door: Sanne

Romy wordt zaterdag alweer 1 jaar en laat dit nu een héle goede reden zijn om eens lekker rond te kijken voor een leuke verjaardags outfit! Ik heb gemengde gevoelens over een ‘verjaardagsjurk’ voor een 1 jarig kind. Romy kan nog niet lopen, ze kruipt overal naar toe, en dat komt de verjaardagsjurk natuurlijk niet ten goede! Aan de andere kant hoort er natuurlijk wel een jurk bij een verjaardag. Maar….het is lekker winters weer, dus een gave broek met een lief shirtje erboven staat ook niet verkeerd. Bij het rondkijken op internet werd het er allemaal niet makkelijker op. Ga ik nou voor een jurkje of voor een andere gave outfit?! Kunnen jullie mij helpen kiezen? Jurken inspiratie

Kindermodeblog ook volgen op facebook? Klik hier

Tags: , ,

0 Reacties

 • door Karen
  Posted 20 februari 2012 22:58 0Likes

  Ik zou zeker gaan voor het Tapete jurkje. Stoer, maar ook schattig. En leuk voor een meisje van 1 jaar.

 • door Free
  Posted 20 februari 2012 23:26 0Likes

  Ik ga ook voor het rode Tapete jurkje! Ik heb ‘m laatst cadeau gedaan aan een zwangere vriendin en dat jurkje in maat 50 is hélemaal om op te vreten!

 • door Lien
  Posted 21 februari 2012 10:01 0Likes

  Ik ook!!! Weten jullie waar ze dat merk verkopen?

Plaats een reactie