REVIEWERS GEZOCHT


Wij komen dagelijks met nieuwe kindermode blogs op de proppen! Maar zoals jullie inmiddels wel weten vinden wij het ook leuk om de volgers en fans van Kindermodeblog te laten bloggen en te laten zien hoe zij bepaalde items zouden combineren. We hebben daarom weer leuk nieuws voor jullie! We zoeken namelijk maar liefst 3 reviewers voor de webshop van Gooische Kleertjes. Hier vind je de mooiste merken als Liu Jo Junior & Baby, Diesel kids, Fred Mello kids, Brand New Sweat en Silvian Heach kids. Wij vinden het heel erg leuk om deze kinderkleding merken te combineren tot een lekker stoer, maar draagnaar stijltje. Jullie ook? Laat het ons zien en geef je op!

1. Ga naar de website van Gooische Kleertjes en stel jouw top 3 samen
2. Mail de volgende gegevens naar review@kindermodeblog.nl

– je naam en adresgegevens plus de maat van je kindje
– mail je 3 favoriete items (in url’s)
– een paar ‘kidsfashion‘ foto’s van je kindje
– vertel in het kort iets over jouw smaak/ stijl

instagram1
Klik hier om naar Gooische Kleertjes te gaan

Tags: ,

Plaats een reactie