Lever je jeans in voor het goede doel


Name it lanceert een hele leuke actie die ik heel graag met jullie wil delen. Het Deense merk name it vraagt kinderen namelijk om al hun oude jeans te doneren aan De Nationale Kledingbank. Wie tussen woensdag 22 februari en zondag 4 maart een oude kinderjeans inlevert in één van de 14 name it brandstores, ontvangt 25% korting op een nieuwe jeans bij name it. De Nationale Kledingbank zamelt gedragen kleding in en geeft dit door aan mensen die het heel hard nodig hebben, maar niet kunnen betalen. Kindermodeblog is erg blij met dit initiatief van name it, zeker ook omdat er dringend behoefte is aan jeans voor kinderen bij de Nationale Kledingbank. Leuk om te weten is dat ze bij de Nationale Kledingbank erg hun best doen om de kleding modieus en up to date te houden…Anyway, ik weet wat ik binnenkort ga doen!

name it jeansactie kindermodeblogname it jeansactie kindermodeblogwww.nameit.com

Ga jij je oude jeans wegbrengen naar één van de name it brandstores?

Tags: , , ,

Plaats een reactie