Seth in Shampoodle


Een aantal weken geleden blogte ik over Shampoodle uit Zweden. (Lees het hier) Wat is het dan toch leuk als ik een paar weken later een mailtje als deze mag ontvangen, mét foto’s van een klein hip ventje -zijn naam is Seth- in zijn nieuwe Shampoodles. Dát is kindermode waar ik blij van word en ik hoop jij ook. Je snapt natuurlijk wel dat ik dit even met je moest delen:

 

” Hier zoals beloofd de foto´s van de gekochte kleding van het merk Shampoodle uit Zweden. Het gaat om de 2 broeken.
Het zijn echt super broekjes. Lekker soepel stofje… de broekjes zitten volgens mij erg lekker. Het spijkerbroekje vind ik super stoer. Kan met alles gecombineerd worden vind ik zelf. Echt zo´n broekje die ik hem vaak aan ga doen.
Het broekje met de Schotse ruit is nog wat te groot, maar ik vind hem super. Ben er nog niet helemaal uit wat er bij aan moet. Misschien toch maar gewoon met een effen longsleeve.

Nogmaals bedankt voor de goede tip.
Ik lees altijd even je nieuwe blogs door. Erg leuk! ”

Seth in Shampoodle kinderkleding

 

Seth in Shampoodle kinderkleding

 

Seth in Shampoodle kinderkleding

Seth in Shampoodle kinderkleding

 

Seth in Shampoodle kinderkleding

Seth in Shampoodle kinderkleding
Grijze trui: Vertbaudet.
Grijze schoenen: Replay
Rode Mickey trui: C&A (!!!!!!)
Blauwe jeans-blouse: Zara
Bruine leren slofjes (geen idee waarvan)
en de broekjes natuurlijk allebei van Shampoodle.

THANX SETH EN WENDY!

Plaats een reactie