Shampoodle bij Purestarters


Yes! Het is weer tijd om te Shampoedelen. De nieuwe collectie van Shampoodle staat namelijk online bij Purestarters. Vorig jaar was dit Zweedse merk nog helemaal nieuw voor me. Inmiddels houd ik Shampoodle met een schuin oog in de gaten. Dit merk is casual, maar toch lekker gek. Trendy eye catcher in de nieuwe collectie is de army groene pants met lapjes. Niet alleen -standaard- een lappie op links en rechts, nee -gewoon lekker gek- ook ééntje eronder.  Een soort zakje eigenlijk. Dat zijn de details die de nieuwe collectie van Shampoodle fashionable én lekker speels maakt. Net zoals trouwens het vrolijke kleurgebruik in de meisjes items, die in kleur verlopen. En herkenbaar voor Shampoodle. Echt leuk!

En die naam, Shampoodle! Ik kan er niks aan doen, maar ik blijf ‘m te gek vinden. Enfin, de nieuwe collectie ziet er weer top uit! Klaar om te Shampoedelen?

Bekijk Shampoodle bij Purestarers

shampoodle-street-pants-fijne-legergroene-broek-met-lappen (1)

shampoodle-street-pants-fijne-legergroene-broek-met-lappen

shampoodle-pixel-sweater-grijs-roze-oranje-trui

shampoodle-storm-legging-grijs

shampoodle-zebra-tee-shirt-korte-mouwshampoodle-pocket-denims-hippe-oranje-broek
Ga naar de webshop van Purestarters

 

 

 

 

Wat vind jij van Shampoodle?

Tags: ,

Plaats een reactie