Kindermodeblog kids in Ada Ada

Wat is het toch leuk om kindermodeblogger te zijn. Mag ik dat even met je delen? De blog is nu bijna driekwart jaar in de lucht en wordt door steeds meer vaders, moeders en andere kindermodeliefhebbers gevolgd. Mijn mailbox zit vaak vol met hele leuke mailtjes en de postbode is ook geen onbekende meer. Ik krijg post uit allerlei verschillende landen, landen waar ik in mijn leven nog nooit geweest ben! Zo ontving ik laatst post uit Israël. Wow! Hoe cool is dat?! Als blonde fashionista met meer kennis van mode dan van aardrijkskunde, heb ik even een blik in de atlas geworpen. Kindermode stroomt waar het niet gaan kan, écht overal dus!

Trots als een pauw, laat ik je vandaag kennismaken met het kinderkledingmerk Ada Ada. Een merk met een minimalistische uitstraling, sober kleurgebruik en stoffen zo zacht als fluweel. Vele items zijn dubbel gelaagd, je hoeft dus niets te stylen…dat hebben zij al voor je gedaan 🙂 Vind je de kleuren te sober? Maak het dan af met een fel kleurtje. Ada Ada kids kinderkleding Ada Ada kids kinderkleding Ada Ada kids kinderkleding Ada Ada kids kinderkleding Ada Ada kids kinderkleding Ada Ada kids kinderkleding Ada Ada kids kinderkleding Ga snel kijken op de website van www.adaadaa.net

WIN WIN WIN
De witte bodywarmer en de beenwarmertjes + haarband worden weg gegeven door Kindermodeblog.nl! De witte bodywarmer is ongeveer een maat 3/4 jaar. De beenwarmertjes en haarband zijn ongeveer een maat 2 tot 5 jaar. Laat me weten wat je wilt winnen én waarom, mail naar win@kindermodeblog.nl

Vind jij ♥Kindermodeblog.nl ook zo leuk? Volg ons dan op Facebook / Twitter en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Tags: , ,

Plaats een reactie