Sofie in Petit Louie van SoMuch


Door: Marjolein

Toen ik een jaar of 16 was heb ik van mijn moeder eens een vestje gekregen van King Louie. Dit vestje betekende een ware fashion-upgrade voor mijn garderobe. Het was een beetje retro, hip, met frisse opvallende kleuren. Waarschijnlijk was het van mijn moeder een poging om mij uit mijn alto-periode te halen, maar laat ik daar vooral niet over uitwijden.
Wat ik maar wil zeggen, King Louie en voor de kids Petit Louie, is al jaren een fashionable merk waar ik warme gevoelens voor koester. Normaal gesproken neig ik altijd naar de vrolijke kleurtjes en bloemetjes van Petit Louie, maar dit keer heb ik gekozen voor een zwart jurkje met witte sterretjes. Nu Sofie steeds groter wordt vind ik de kleur zwart haar steeeds beter staan. Ik was dan ook heel blij toen ik van Somuch het jurkje van Petit Louie mocht ontvangen. Het is een mooi jurkje en Sofie is er zelf ook erg blij mee! Zou de liefde voor dit merk dan ook overslaan op mijn dochter?

Sofie in Petit LouiePetit Louie bij SomuchPetit Louie bij SomuchPetit Louie bij SomuchPetit Louie bij SomuchPetit Louie bij Somuch
Klik hier om naar de jurkjes van Petit Louie bij SoMuch te gaan

Wat vind jij van Petit Louie?

Tags:

0 Reacties

 • door Esther
  Posted 10 november 2011 17:16 0Likes

  Ooooh, ik ben ook helemaal verliefd op king louie en nu voor mijn dochter op petit louie.
  Ik ben normaal ook helemaal voor de bloemetjes maar dit zwarte jurkje met sterretjes vind ik ook erg leuk!!

 • door Roos
  Posted 12 november 2011 20:14 0Likes

  Ja, ik ben er ook dol op!

Plaats een reactie