Doutzen in gehaakt rokje van TJIKKY
Alle mama’s van mooie tjikky’s opgelet! Verrassend vrouwelijke én vrolijke meisjeskleding gespot op Tjikky.nl 🙂 Het Amsterdamse kinderkledinglabel Tjikky maakt vrolijke jurkjes, topjes, rokjes en poncho’s van soepele tricot en gehaakt katoen voor meiden van 2 t/m 12 jaar. Vooral de gehaakte items spraken mij erg aan, gewoon omdat ik er vrolijk van word. Bovendien zijn gehaakte items weer helemaal terug in de mode! Van Tjikky ontving ik dit snoezige rokje – en hoewel ik eventjes dacht hoe ga ik dit nou weer combineren- besloot ik om juist níet voor een effen mailot te gaan maar ééntje met een klein blokje erin om het zo toch lekker stoer te houden….
Tjikky.nlTjikky.nl
Doutzen in Tjikky
Zie hier de andere gehaakte items van Tjikky en ik hoop dat jij er nét zo vrolijk van word als ik 🙂
Wat vind jij van deze gehaakte items?
Tags: , , , ,

0 Reacties

  • door judith
    Posted 25 oktober 2011 13:14 0Likes

    Ook weer ECHT iets voor Liv en mij!

Plaats een reactie