Free to Copy: Doutzen in Relaunch

De t-shirtjes van Relaunch zijn op alle mogelijke manieren te combineren. Op een stoere jeans, een makkelijke legging of op een rokje. Zelf hou ik het meeste van tegenstellingen in een outfit. Mijn stijl is zoet vanonder, stoer vanboven of andersom. Doutzen draagt haar stoere donkergrijze Mickey shirt op een heel girly rokje van NoNonsense, met een geblokt maillotje van Kidscase en een gestreept vestje van Zara. Het vest van Zara is al een tijdje in haar bezit, maar gelukkig heeft  Supertrash de look al like van dit vestje in haar collectie…. Hoe combineer jij de shirtjes van Relaunch?

Doutzen in Relaunch

Relaunch_NoNo_Hello Kitty Vans_Kindermodeblog_Kidscase

Iedere maand verloten wij 5 -tshirts van Relaunch. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om kans te maken!

www.relaunch.nl

Tags: , ,

0 Reacties

 • door Annelies
  Posted 23 april 2012 15:06 0Likes

  Leuke tip! Ik trek morgen Isabels – gewonnen bij Kindermodeblog – Relaunch shirt uit de kast en ga ’em combineren met het rozerode strokenrokje van MimPi.
  Enig ‘slikmoment’ is dat zij er ongetwijfeld haar Skechers mét lichtjes onderaan wil dragen. Ik verfoei ze, zij adoreert ze.

  Ach… onder het mom van ‘give a little, take a little’ zet ik me daar vrouwmoedig overheen!

  Dank voor de inspiratie, groetjes
  Annelies

  • door Free
   Posted 25 april 2012 08:18 0Likes

   Hoi Annelies,

   Wat leuk van je te horen….aiiii sketchers mét lichtjes….Ik ben eigenlijk nu wel heel nieuwsgierig naar deze outfit….Maak je snel een fotootje?

   Groetjes Free

 • door Lianne
  Posted 23 april 2012 17:21 0Likes

  Hi!

  Ik vind de Relaunch shirts ook echt heel erg leuk, ik heb er alleen een beetje moeite mee om een goede site te vinden die een redelijk ruime collectie voert. Het shirtje wat ik heb gewonnen zie ik bijvoorbeeld op geen enkele site terug en hij is nog wel zo leuk! Heb jij nog wat goede tips waar ik kan kijken?

  Groetjes!

  • door Free
   Posted 25 april 2012 08:14 0Likes

   Hoi Lian,

   Ik ga het voor je uitpluizen 🙂 Kom er op terug!!

   Groetjesss

Plaats een reactie