Doutzen in Mini Rodini van LittleDepartmentStore.nl


Wie mijn blogs al wat langer volgt, weet dat mijn modehartje sneller gaat kloppen van het merk Mini Rodini. Mini Rodini komt uit Zweden en is in 2006 opgericht door de Zweedse illustrator Cassandra Rhodin. Geinspireerd door haar overgrootvader – de legendarische circuskoning Brazil Jack – introduceerde zij een nieuwe kijk op kinderkleding: kleding waarin kinderen hun creativiteit en humor kunnen uitdrukken. Mini Rodini maakt kleding waar ouders hun kinderen graag in zien en waar kinderen zich heerlijk in voelen. Duurzaamheid en kwaliteit staan hierbij scherp in het vizier. Van LittleDepartmentstore.nl ontving ik voor Doutzen een trui van Mini Rodini met een hele stoere olifantenkop erop. Ik weet ‘t….het klinkt zó cliché, maar het is echt zo; er stond een beest op dus Doutzen was natuurlijk helemaal weg van deze trui. Deze week is het iedere ochtend ‘olifantentrui’. En omdat ik zelf ook totally in love ben met dit merk én deze sweat (het liefst zou ik ze allemaal wel willen) zijn we allebei helemaal happy 🙂 Dus het klopt wat Mini Rodini zegt….ouder blij, kind blij. De collectie is best heel uitgesproken, maar niet té. Veel items kunnen bovendien door jongens én meisjes gedragen worden. Dat maakt kiezen gelukkig iets gemakkelijker en zo kan de kleding ook nog aan broer of zus worden doorgegeven 😉
Doutzen in Mini RodiniMini Rodini bij LittleDepartmentstore.nlMini Rodini bij LittleDepartmentstore.nlMini Rodini bij LittleDepartmentstore.nlMini Rodini bij LittleDepartmentstore.nlMini Rodini bij LittleDepartmentstore.nlMini Rodini bij LittleDepartmentstore.nlMini Rodini bij LittleDepartmentstore.nlMini Rodini bij LittleDepartmentstore.nlMini Rodini bij LittleDepartmentstore.nlLitteDepartmentStore.nl is een nieuwe webshop, met naast Mini Rodini nog veel meer leuke merken. Ga snel kijken en maak gebruik van de 10%  kennismakingskorting op de gehele collectie. Ze hebben ook leuke meubels en hip speelgoed. Klik hieronder op de flyer voor meer info over de kortingsactie.

Wat vind jij van Mini Rodini?

Tags: , , , ,

0 Reacties

 • door Lien
  Posted 18 oktober 2011 19:18 0Likes

  Wow!!! Willikook!!! Spotte m zondag al! Echt heel erg leuk! xxx

 • door Roos
  Posted 19 oktober 2011 20:04 0Likes

  Echt heel leuk dit merk! Welk kind wil nou niet zo´n trui?

  Groetjes, Roos

 • door Liv
  Posted 1 november 2011 21:05 0Likes

  Ja Roos 😉 Eens. Schattig model blijft Doutz

 • door Pauline
  Posted 27 januari 2012 17:18 0Likes

  Leuk zeg! Mag ik vragen waar haar broekje en stippenshirt vandaan komen?

  Groetjes, Pauline

  • door Free
   Posted 27 januari 2012 17:54 0Likes

   Hoi Pauline,

   Het shirtje is een longsleeve van de H&M en de broek is een kruising tussen een maillot en legging en is van Moodstreet, van de wintercollectie. Mocht je opzoek gaan en nog ergens de lichtgrijze variant tegenkomen, geef mij dan een seintje. Die wil ik ook nog graag inlijven 🙂 Succes met je zoektocht!

   Groetjes Free

 • door Pauline
  Posted 28 januari 2012 23:26 0Likes

  Helaas, niet meer kunnen vinden. Of je dochtertje moet inmiddels maat 152 hebben, maar dat lijkt me erg stug 🙂 Doe je overigens ook weleens te kleine kleertjes van Doutzen weg?

  Groet,
  Pauline

  • door Free
   Posted 29 januari 2012 20:42 0Likes

   Owh jammer, nee ze heeft nu maat 92 🙂 Nee, ik doe eigenlijk geen kleertjes weg. Soms geef ik wat aan vriendinnen en sommige dingen bewaar ik voor als er een tweede komt. Ik merk dat ik aan sommige dingen nogal gehecht ben haha….

 • door Pauline
  Posted 1 februari 2012 11:49 0Likes

  Dat is slim inderdaad. Ik heb alle kleertjes (dure merken) ook bewaard, maar kreeg een meisje. Nu dus alsnog alles aan het weggeven 🙂 Kijk overigens voor je dochtertje bij het merk Elsy. Vind ik zelf ook een erg leuk merk.

Plaats een reactie