Doutzen in Lipfish van Scandinaviexs


Op een dag kwam ik thuis en zat mijn vader (=oppasopa) sip voor zich uit te staren met Doutzen op zijn schoot. Doutzen keek ook al zo bedroefd en had rood betraande ogen. Mijn vader zei; “ik moet je iets vertellen”. Hij keek er bloedserieus bij. Mijn hart begon iets sneller te kloppen. “Apia is niet meer”. Gelijk voelde ik een zucht van verlichting. Gelukkig! Het was maar een knuffel. Wel een hele leuke. Een donkerbruine aap met een heel lief snoetje en lange slungelpoten. Daar hadden we heel handig het speentje aan vastgeknoopt. Met spoed ging vriendlief ‘s avonds de stad in (wel langs opa’s wandelroute, maar helaas geen Apia) en kwam hij thuis met Froggia (x 2). Het meest lelijke, groezelige en saaie knuffellapje dat ik ooit heb gezien. De prijs was al even onbegrijpelijk. Maar inmiddels is Froggia de bom en niet meer weg te denken. En als we haar even niet kunnen vinden, toveren we zó Froggia 2 uit de kast 🙂

Lipfish is een Zweeds design label dat vrolijke en kleurrijke kinderkleding maakt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Op elk item zit een knuffel en aaibaar beestje. Hoe funny! De collectie is heel leuk en speels opgezet en elk kindje is er dol op. De stoffen zijn heerlijk zacht. Van Scandinaviexs ontving ik voor Doutzen deze superleuke Lipfish jurk. Eentje met een aap erop, de look-a-like van Apia! Doutzen was er direct weg van en vraagt er nu bijna dagelijks naar. Aankleden is met deze jurk dus zo gepiept én we hebben Apia een beetje terug 🙂
Doutzen in Lipfish
Klik hier om naar deze jurk van Lipfish te gaan

ps. Scandinaviexs heeft nog allerlei andere leuke items van Lipfish, check it out here

Tags:

0 Reacties

  • door Sanne
    Posted 10 oktober 2011 18:10 0Likes

    onwijs leuk!! Ik wil ook!! 🙂

Plaats een reactie