Atsuyo et Akiko


Door: Marjolein

Dit merk moet ik met jullie delen, want toen ik het tegenkwam op het internet was ik meteen enthousiast! Het merk is opgericht in New York door twee Japanse vrouwen, Atsuyo Yang en Akiko Mukea. De collectie bestaat voor het grootste deel uit, op het eerste gezicht, onopvallende, nonchalante t-shirtjes. Maar door de opdruk en kleurencombinaties zijn de shirtjes heel bijzonder, een beetje sprookjesachtig, maar vooral erg mooi en hip! Veel Disneyfiguren, dieren, fluorescerend in combinatie met vale kleuren, teksten met ‘I love..’ en ‘Je t’aime’… kortom, ik ben verkocht. Ook de accessoires (o.a. tassen, kettingen, haarspeldjes) maken me erg blij en hebberig!
Enige nadeel van dit merk is dat het (nog) niet te koop is in Nederland… Wel verkrijgbaar via hun webshop, maar dan heb je te maken met dure verzendkosten en de kans om nog een een extra toeslag te moeten betalen… dus we moeten misschien nog wat geduld hebben Thinking smile.Wat vind jij van Atsuyo et Akiko?

Tags: , , ,

0 Reacties

Plaats een reactie