Playtime: Atsuyo et Akiko


Wat een geweldige trip afgelopen zaterdag!  Samen met blogger Esther ging ik op pad voor Kindermodeblog. We deden er enorm veel inspiratie op. Keken alvast in de nieuwe collecties van herfst en winter 2013/2014. We hadden er het ene na het andere leuke gesprek met de állerleukste kindermode merken en natuurlijk spotten wij er ook veel nieuwe merken! Hier binnenkort nog veel meer over op Kindermodeblog…

Vandaag neem ik jullie mee in de wereld van Atsuyo et Akiko. Wauw!! Helaas hadden zij de winter collectie nog niet voor ons uitgestald,  maar hé daar werden wij niet rouwig om. Deze zomercollectie was ook héél, maar dan ook echt héél erg leuk!

Het merk Atsuyo et Akiko is opgericht in New York door twee Japanse vrouwen, Atsuyo Yang en Akiko Mukea. De collectie bestaat voor het grootste deel uit, op het eerste gezicht, onopvallende, nonchalante t-shirtjes. Maar door de opdruk en kleurencombinaties zijn de shirtjes heel bijzonder, een beetje sprookjesachtig, maar vooral erg mooi en hip! Veel Disneyfiguren, dieren, fluorescerend in combinatie met vale kleuren, teksten met ‘Je t’aime’… kortom, van Atsuyo et Akiko wordt je blij!

Atsuyo et Akiko

Atsuyo et Akiko playtime

Atsuyo et Akiko rek

pullover cerries

cupcake organic tee

gauze tutu with stitch

tee organic mickey

Dit fantastische merk is verkrijgbaar bij Orange Mayonnaise

Tags: ,

Plaats een reactie