Panterstickje

Gister kwam er een vriendin bij ons langs. Eentje met smaak én met leuke cadeautjes! Doutzen kreeg van haar een panter hockeystickje, hoe cool. Ze bracht ook het gestreepte vestje van Zara mee, helemaal mijn smaak 🙂  Stevig modelletje, gouden knoopjes en steekzakjes. Like it! Rokje en maillotje eronder, Pumaatjes aan, balletje mee en spelen maar.  Alles is Free to copy!
Doutzen met haar panterstickje
Doutzen

Puma & Zara

Vestje: ZARA
Rokje: Hema
Maillot: H&M
Schoenen: Puma
Hockeystick: Princess
Thanks Pol!

                                                                                                                                                                 

Tags: , ,

0 Reacties

 • door Rosie
  Posted 21 juni 2011 14:29 0Likes

  Het staat haar weer geweldig! Lief!!

 • door Lianne
  Posted 21 juni 2011 16:10 0Likes

  Elin heeft zaterdag een hockeystick van mijn broer gehad,zullen we ze in het parkje eens een balletje laten slaan? Haha! Dit is wel een tof stickje zeg. Vind het nog steeds jammer van Nono. Weet jij wanneer de nieuwe collecties een beetje binnen komen?

  • door frederieke
   Posted 21 juni 2011 18:16 0Likes

   Goed plan! Het is lekker spelen met zo’n stickie…en mama doet ook graag mee!:) Uhm nieuwe collecties, hier en daar komt er al wat binnen, maar de meeste merken beginnen vanaf eind juli. Verheug ik me op! Jij dus ook? Ik houd je op de hoogte….

 • door Alexandra
  Posted 21 juni 2011 18:00 0Likes

  Ja maar, van wie is nou dat panterstickje? 🙂

  • door frederieke
   Posted 21 juni 2011 18:17 0Likes

   Die is van Princess Ik zal het er even bijzetten…!

 • door Lianne
  Posted 22 juni 2011 21:31 0Likes

  Leuk die nieuwe lay-out, staat mooi. Ik wacht inderdaad met smart op de nieuwe collecties, vandaag al even stieken in de dozen van de nieuwe Noppies collectie staan gluren. 🙂 Ik vond de new born lijn leuk, maar voor de meisje mwah…jammer dat ze soms niet meer in die hele kleine kleertjes passen he?

 • door Slippie
  Posted 23 juni 2011 22:56 0Likes

  Ziet er weer heerlijk uit! X

 • door lisa
  Posted 24 oktober 2011 19:24 0Likes

  Hoi,

  Kun je mij misschien vertellen waar ik deze hockey stick kan halen? overal gezocht.

  avb.

Plaats een reactie