Musthave: Cimarron Animal


Het hele jaar al gaan de gekleurde Cimarrons als warme broodjes over de toonbank. Maar nu is Cimarron met een wel heel kek broekkie gekomen en wie mijn stijl inmiddels kent, weet dat ik deze beestjes broeken niet kon laten staan. Deze Cimarron pants zijn hot! En ja, ze zijn óók door mijn persoonlijke panterkeuring* heen. Vriendinnen die mij volgen zullen zelfs één van deze drie broeken herkennen als een look-a-like uit mijn eigen garderobe. Vond ik 7 jaar geleden een rode panterbroek he-le-maal het einde, nu ga ik voor iets meer ‘rust’. Welke van deze drie vind jij het leukste?45439a_cimarron-animalprint-slim-fit-broek

45438a_cimarron-animalprint-slim-fit-broek-001 45440a_cimarron-animalprint-slim-fit-broek

Klik hier om deze MUSTHAVE direct te shoppen

Panterkeuring? Panterliefde?? Zegt je niks? Dan heb je iets gemist! Lees nog even terug:
1. Oude liefde roest niet (klik hier)
2. De liefde voor panter blijkt erfelijk te zijn (klik hier)

 

Tags:

Plaats een reactie