Typisch gevalletje van


Dit was zo’n typisch gevalletje van ‘je moet het aanzien om te weten hoe het staat’. Toen Doutzen dit stoere tijger t-shirt aantrok had ik haar lichte baggy jeansje al op de commode klaarliggen. Gelukkig bedacht ik me nog net op tijd dat dit té jongensachtig zou worden. Ik plukte met een lichte twijfel haar NoNonsense pofbroekje uit de kast, zal dit staan? Ze trok het aan en mijn hart sloeg een keertje over. Ja dus! Ineens bleken ook haar nieuwe Puma’s (waar ik al maanden van gedroomd heb) er precies bij te passen. Nóg zo’n typisch gevalletje van; ‘ineens viel alles op z’n plek’ Winking smile Winking smileDoutzenDoutzenDoutzenT-shirt: Primark
Broekje: NoNonsense
Sokken: de Bijenkorf
Schoenen: Puma

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Rosie
    Posted 24 mei 2011 13:51 0Likes

    Gezellige zomerse combi. Ik word er blij van! 🙂

  • door Ingrid
    Posted 29 mei 2011 21:03 0Likes

    Zo’n groen tijger shirt zou hier héél erg in de smaak vallen. Dochterlief is idolaat van dieren en haar lievelingskleur is groen! Helaas geen Primark hier anders had ik het shirt meteen gekocht!

Plaats een reactie