DE KINDERMODESTIJL VAN RIANN VAN DER HEIDE


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren…..

Naam: Rianne van der Heide
Leeftijd: 24 jaar
Kinderen: 2 mannen , Xavi 1 jaar 11 maand & Joah 8week
Werk:  Manager op een Camping

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Sja, hoe omschrijf ik hun stijl, naja mijn stijl..;) aangezien ze allebei geen mening kunnen geven over wat ze dragen.  Ik zou het stoer , hip & eigenwijs noemen!

Hoe kleed jij de kinderen het liefst?
Kleine baby Joah kleed ik t liefste met een leuk harem broekje en leuk shirtje en heel af en toe een accessoire , als het voor hem maar wel comfortabel zit. Xavi draagt van alles, en kan alles ook goed hebben. Een stoere skinny met een blouse of een harem met drukke print met een gaaf shirt. Blokjes, ruitjes, streepjes.. liefste alles bij elkaar!

Wat dragen de kinderen zelf het liefst?
Beide kids hebben natuurlijk geen mening over wat ze het liefste dragen, maar Xavi heeft nu een leeftijd dat hij de hele dag door rent & klimmen, dus lekker comfortabel is wel zo fijn!

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
In de kledingkasten van beide heren vind je sowieso Zara , River Island, Z8 & Name-it , dat zijn echt de 4 merken waar ik bij zweer, kwalitatief echt goed , lekker hip & je hoeft niet heel erg diep in je buidel te tasten om je kids er tiptop uit te laten zien!

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Keez&Co is in onze stad Emmen veruit de leukste winkel, verder zijn hier niet veel hippe kinderwinkeltjes te bekennen, maar in andere steden ga ik graag naar de Zara.  Ik ben dus een echte online shopper, fan van River Island, Zara & wat ook echte aanraders zijn river20four.nl & Hippebeebjes.nl
Wat is je favoriete trend van dit moment?
Ben eigenlijk altijd fan van een harembroekje, zowel bij jongens als meisjes, zó stoer! En felle kleuren, neon-geel , oranje etc.etc… lekker opvallend!

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?

Dat het comfortabel zit voor de kids, lekker betaalbaar & kwaliteit..  Ik ben niet zo van het hele dure & tijdloze, koop liever 10 stuks voor een kleinere prijs dan 1 héél duur stuk!
Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Allstars natuurlijk, gave witte/zwarte Allstars die altijd weer te combineren zijn. &  absoluut niet te missen.. tropisch fruit.. geweldige print!

XAVI 2 20150424_143011_resized XAVI 6 (1) XAVI 1 image (7) XAVI4

 

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

Praat mee over kindermode op Facebook, via deze link kom je op onze Facebookpagina
Tags: