KINDERMODE SHOPPEN BIJ OMODA

Vandaag hebben wij een blog bomvol kindermode inspiratie voor jullie! Het nieuwe modeseizoen klopt op de deur, wat bij ons altijd een mega excited gevoel geeft! Wat gaan de nieuwe collecties ons brengen? Wat worden de nieuwe kindermode trends van dit seizoen en wat worden de musthaves? Het shoppen van de leukste kinderkleding blijft nog steeds onze grootse (en duurste) hobby haha! Wij houden bij Kindermodeblog daarom een aantal webshops altijd nauwlettend in de gaten. Zo ook Omoda, een grote modespeler in Nederland. Sinds een aantal jaar hebben zij naast dames en heren ook een geweldig assortiment met kinderkleding. Op dit moment lijkt het kwa uitleveringen van nieuwe collecties nog wat stilletjes, dus dwalen wij op hun online shop nog even weg tussen al het leuks in de sale.

Wij stuitten hierbij op het kindermode merk Street Called Madison. Wat worden we toch elke keer positief verrast door de leuke items die zij hebben. Voor de trouwe Kindermodeblog volgers is dit misschien geen onbekend kinderkleding merk, maar misschien ben je vandaag nieuw hier op de blog, dan willen we dit merk graag even bij je aanstippen. Het is zeker de moeite waard om hier eens een paar hele toffe items van te proberen voor je zoon of dochter. De collectie is stoer, sportief en heeft hele leuke trend items. En hoewel de Engelse naam anders doet vermoeden, is dit toffe kinderkledingmerk “gewoon” uit Nederland. Wat heel fijn is trouwens, is dat Omoda meteen leuke looks voor je samenstelt dus als je het eventjes niet weet, brengen zij je gelijk op leuke combinatie ideeën. Hieronder zie je iig drie van onze favorieten!

Omdat er nog heel mooi weer opkomst is en we ook nog een aantal vakantieweken te gaan hebben, dwalen wij ook nog even online rond bij de meisjes en jongens sandalen van Omoda. Goed nieuws! Ze hebben een heel uitgebreid assortiment in kindersandalen, en aangezien het echt wel een kunst kan zijn om coole sandalen te vinden, gaat dat bij Omoda zeker lukken. Wij hebben alvast 3 favorieten geselecteerd! Wat vind je ervan?


Bedankt voor het lezen, en tot de volgende keer!

 

Tags: , ,

Plaats een reactie