KINDERMODE MUSTHAVE: 10X TEDDY GILET

” Het teddy gilet” Jaaaa, dit is toch wel een trend item waar ik volmondig JA tegen zeg! Zeker deze winter, waarin de kachel een graadje lager staat is dit extra laagje zo ontzettend welkom! Bovendien staat het ook nog eens heel erg leuk. Het teddy gilet is dit seizoen voor zowel dames als kids een echte musthhave waarmee je vele looks kunt afstylen. Voor de dames heb ik natuurlijk zelf een heel leuk gilet in mijn webshop, maar voor kids ben ik een flink online rondje gaan speuren. Ik weet niet waar het teddy gilet ineens vandaan is gekomen, maar Bobo Choses heeft ruim 9 jaar geleden al de trend gezet. Er zijn maar weinig kledingstukken die we bewaard hebben, maar dit gilet dat Doutzen droeg toen ze 4 was slingert nog steeds bij ons in huis rond. Kan het maar niet wegdoen 😉 Paar jaar terug kwam Alwero Shop met een heel tof teddy gilet (staat ook in dit lijstje) en inmiddels zijn veel merken en winkels gevolgd. Ik denk deze modetrend nog wel even doorzet, en dat het teddy gilet voorlopig nog wel een blijvertje is. Ik ben even gaan zoeken naar de leukste teddy gilets, en heb er 10 voor jullie gevonden! Laat je weten of er eentje voor je bijzit?
En mocht je nog leuke hippe kids outfit foto’s hebben, mail of DM ze! Leuk!!!

1. Teddy gilet Zara 

2. Teddy gilet molo

3. Paars Teddy Gilet Alwero ( via Omoda)
4. Teddy gilet Alwero Shop

5. Teddy Gilet House of Jamie (via Esel & Elg)
6. Teddy gilet Sproet & Sprout (via Elvis & Otis)
7. Teddy gilet Moodstreet (via Omoda)

8. Teddy gilet name it
9. Teddy gilet Me & My Monkey (via Wehkamp) 

10. Teddy gilet bruin  Me & My Monkey(via Wehkamp)

Plaats een reactie