WELKE OUTFIT WORDT HET VANDAAG?

Door: Lotte

Mijn meiden, 6 en 3 jaar…beide met een eigen persoonlijkheid. Mikki houdt van stoer en makkelijk. Suzie houdt van prinsessenlooks en vooral veel make-up. Over stijl valt niet te twisten, zegt men:) Maar het zit zo. Super fijn die eigen willetjes en later mogen ze altijd hun mannetje staan maar nu wil ik potjandorrie ook wel eens dat ze naar mij luisteren en vooral in de vroege morgen met schoolruns en een moeder die ook enigszins toonbaar in het openbaar wil verschijnen. Nou ik kan jullie vertellen…luisteren NEE. 

In de ochtenden pak ik vaak de kleren voor die meiden terwijl zij lekker hun boterhammetje nuttigen onder een kleedje op de bank met zappelin op de tv (i know niet helemaal volgens de richtlijnen maar het werkt hier). Vol goede moed kom ik iedere ochtend naar beneden met mijn setjes en geloof mij…concessies doen, ai daar ben ik al goed in getraind tegenwoordig.  Maar hoop doet leven dus nogmaals vol goede moed. Dan gaat het zo elke ochtend bij elke aankleedsessie: Mikki 6 jaar, o nee, moet ik dat aan, die broek die zit strak, kriebelt, prikt, heeft een knoop, heeft geen knoop. Die rok, ja daar staat een stip verkeerd of is te lang, te strak, te ik kan er niet mee fietsen. Nee mam nee, die trui kriebelt, heeft te lange mouwen, niet de goede kleur, print of kraag. Sokken: ja hallo, kan je die niet zo hoog doen. Schoenen: dat bandje zit niet lekker, daar kan ik niet op rennen, die zijn niet mooi, die heeft een rits. Oke, oke… na veel motiveren en anders ga je in je nakie lukt het dan om een setje te kiezen. Hoppa…nummer 1 aangekleed. Dan nummer 2, Suzie 3 jaar: Nee, ik wil geen broek, nee ik wil geen jurk, nee ik wil geen trui. Dit t-shirt , nee ik wil die andere, die van morgen (ze bedoeld gisteren) ja Suus snap ik maar die andere zit in de was. IK WIL DIE MAMA, IK WIL DIE MAMA. Nee, die schoenen wil ik niet aan, ik wil slippers. Maar Suus, het regent??? IK WIL SLIPPERS. PFFFF…kind ga jij lekker op slippers!!!!!

Moraal…waarom dames en heren, waarom luisteren ze zo af en toe niet even naar mij, ik ben groot, kijk naar het weer, heb heus wel wat verstand en probeer al zoveel met jullie wensen rekening te houden….Please neem dat van je moeder aan.

Suzie draagt hier een spijkerbroekje van H&M. Deze kon haar goedkeuring dragen die dag, YEAH. En het moet gezegd, lekker zacht stofje, geen knoop die open hoeft want elastiek in de band. Best over nagedacht al zeg ik het zelf! Samen met een sweatertje van mini rodini want roze en strikjes, welke prinses zegt daar nou nee tegen:)

 

Elke dag blijft een uitdaging en wat gisteren goed was is vandaag weer helemaal verkeerd, maar he..we houden goede moed en hoop doet leven en ooit, ooit zullen ze het kunnen waarderen, of niet maar dat blok ik voor nu nog even!

Trui Mini Rodini

Zwarte Vans

Ook heel leuk zijn deze items:

 

Jurkje H&M

Jeans H&M

 

Broekje met streepjes


Jurk met print

 

Tags: ,

Plaats een reactie