DEZE HOCKEYSOKKEN WIL JE!

DEZE HOCKEYSOKKEN WIL JE!

Door: Renske

Zo daar zijn we weer eens een keer! Ik blog dan wel niet zo regelmatig meer voor Kindermodeblog, ik kan het ook niet laten dus hopelijk ga je ons weer meer zien!
Met 4 kids die ik goed gestyled de deur uit wil laten gaan hou ik nog steeds alle trends & webshops in de gaten en zijn er maar weinig weken dat er hier niks nieuws in huis komt.
Het is nog steeds een drukke, gezellige bende. Soms denk ik dat het binnenkort ‘vast even rustiger wordt’ maar dan hou ik mezelf voor de gek. Want met 4 kinderen van 2,6,7 en 9 gaat dat voorlopig niet gebeuren en dat is ook helemaal prima. We racen van school naar hockey/voetbal/zwemmen en vriendjes en vriendinnetjes en die arme Mink moet overal maar mee naartoe. Lot van de vierde zullen we maar zeggen.
Hij gaat inmiddels ook 3 ochtenden per week naar de peuterschool en dat betekent dat ik 1 keer per week (als er niemand ziek/zwak/misselijk is/ in quarantaine moet/ margedag heeft etc) 3 hele uren voor mezelf heb. En dat is echt heeeeeeeerlijk!  En ook fijn nu in de decembermaand om dan de cadeautjes te kopen want die kleine nieuwsgierige aagjes hebben alles door! We moesten de Sint cadeaus zo goed verstoppen dat we er op dit moment nog steeds 3 kwijt zijn…..

Wat wel in de zak zat op pakjesavond zijn deze TE leuke hockeysokken!
Beide meisjes zitten op hockey en trainen twee keer per week dus veel trainingsspullen nodig! Ik heb al veel hockeysokken voorbij zien komen maar deze overtreffen ze allemaal. HOE LEUK! Wie mijn oude blogs kent weet dat ik al sinds jaar en dag een panterfreak ben en tegenwoordig is goud mijn nieuwe obsessie. En deze sokken hebben dus een panterprint mèt een goud glitterrandje aan de bovenkant, topcombi! Verder is het echt hockeysokmateriaal dus ze stretchen mee en gaan daardoor makkelijk aan.

Oké het is heus niet belangrijk hoe ze er uitzien tijdens het sporten maar deze sokken maken zo’n hockeyoutfit toch wel echt af hoor! Voor Julie koos ik ze met een roze randje en voor Phileine met groen. Ze hebben ook nog genoeg andere leuke dus ga zeker even een kijkje nemen op hun website!
Superleuk cadeautje voor onder de boom! EN…….. extra leuk, we mogen je een korting aanbieden! Vul de code KINDERMODEBLOG15! in bij het afrekenen en ontvang 15% korting op je gehele bestelling, geldig tm 27 december.

Ook een hockeygirl in huis? Deze toffe sokken shop je hier!

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie